nieuwbouwproject “Park Zuytwillemasvaert”


Zaterdag 6 juli vond een informatiebijeenkomst plaats bij Antje van de Statie voor de verkoop van 10 woningen uit de deelfase “De Groenland”, onderdeel van nieuwbouwproject “Park Zuytwillemasvaert” in Weert. Bezoekers waren geïnteresseerden die de woning willen kopen met Duokoop. Nieuwe koopoplossing Duokoop is een nieuwe manier om je huis te kopen. In het kort: jij koopt het huis (met een hypotheek) en de Nederlandse Grondbank koopt de grond. Daardoor passen er meer woningen binnen je budget, en zijn je maandlasten vaak lager. De consumentenbond schreef over Duokoop: “Met Duokoop heb je lagere maandelijkse lasten en kun je een iets duurder huis kopen. Je kunt een woning kopen die anders buiten je bereik was gebleven.”


Zaterdag 6 juli vond een informatiebijeenkomst plaats bij Antje van de Statie voor de verkoop van 10 woningen uit de deelfase “De Groenland”, onderdeel van nieuwbouwproject “Park Zuytwillemasvaert” in Weert. Bezoekers waren geïnteresseerden die de woning willen kopen met Duokoop.


Nieuwe koopoplossing

Duokoop is een nieuwe manier om je huis te kopen. In het kort: jij koopt het huis (met een hypotheek) en de Nederlandse Grondbank koopt de grond. Daardoor passen er meer woningen binnen je budget, en zijn je maandlasten vaak lager. De consumentenbond schreef over Duokoop: “Met Duokoop heb je lagere maandelijkse lasten en kun je een iets duurder huis kopen. Je kunt een woning kopen die anders buiten je bereik was gebleven.”


Lees hier het hele artikel

0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven