Nieuwbouwproject Eygelshoven


Te koop vanaf € 135.635 (+ € 303 canon p.m.)

Comfortabel wonen in het groen!


In het noorden van de gemeente Kerkrade, tegen de grens van de gemeente Landgraaf, ligt het plaatsje Eygelshoven. Hier worden een aantal moderne woningen gerealiseerd.

Wil jij comfortabel wonen in het groen? Neem dan een kijkje bij dit project en laat je verrassen door een streek die historie ademt en bijzonder rijk is aan natuurschoon. De entree/hal geeft toegang tot een royale woon-/eetkamer met halfopen keuken, van waaruit u toegang tot het terras heeft.

De overloop geeft toegang tot de riante hoofdslaapkamer, twee overige slaapvertrekken en de badkamer met douche en wastafel.

De royale zolder is bereikbaar via een vaste trap en biedt de mogelijkheid op een vierde slaapkamer. Kortom een gerieflijke woning in een rustige, parkachtige buurt. Algemeen:

Eygelshoven heeft een riant voorzieningenniveau waarin alle noodzakelijke items vertegenwoordigd zijn. De markt op zaterdag is alom bekend en wordt druk bezocht door mensen van heinde en ver. Ook de vele mooie wandel en fietsroutes dragen bij aan een prettige woonomgeving. Trein en busverbindingen zorgen voor relaxte verbinding naar andere steden of werk.

0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven